top of page
DSC_1531.JPG
szolgláltatásaink

CSECSEMŐ ÉS GYERMEK 
VIZSGÁLATOK

BCG oltás beadása

Online foglalható

Kötelező BCG oltás beadása, a gyermek megszületése utáni első 4 héten belüli időszakban. Várhatóan havonta egy oltási napot szervezünk. Az oltóanyag TB alapon díjmentes, a beadás díja 16.500 Ft.

Az alábbi gomb a jelentkezési formot nyitja meg:

Csecsemő koponya-, hasi, csípő ultrahang

Online foglalható

A baba 6-8 hetes korában elvégzett koponya-, hasi illetve csípő ultrahang vizsgálat szűrő jellegű, panaszok nélkül is ajánlott. Segítségével kimutathatók olyan, sokszor tünetmentes betegségek, amelyeket időben felfedezve egyszerűen kezelhetők.

Babamasszázs

Online foglalható

A babamasszázs erősíti az immunrendszert, segíti az idegrendszer érését, jótékony hatással van a bélmozgásokra, beindítja a mozgásfejlődést, nyugodtabb alvást eredményezhet és nem utolsó sorban elősegíti a megfelelő oxytocin termelődést a szülés után is! Elkezdhető: 0-8 hónapos korig.

Csecsemő és kisgyermek elsősegély tanfolyam

Elsősegély tanfolyamunkon interaktív módon, kiscsoportban, ambu babákon tanuljuk és gyakoroljuk azoknak a helyzeteknek a megoldását, ami csecsemő-, és kisgyermekkorban veszélyeztetheti legféltettebb kincsünket.

Dietetikai tanácsadás

Online foglalható

Felmérjük az egészségi állapotot, táplálkozási szokásokat, egyéni
szükségleteket és preferenciákat, hogy a kapott információk birtokában optimálisabb,
individuális étrendet tudjuk kialakítani.

Gyermek ultrahang

Online foglalható

Segítségével képet kaphatunk a mélyen fekvő szervek állapotáról, de jól vizsgálhatók vele a felszínesebben fekvő kisebb csomók, illetve a pajzsmirigy is.

Szoptatási ambulancia

Online foglalható

Szoptatási tanácsadóink már a várandósság idején, és a szülés utáni időszakban fellépő problémák, kérdések kapcsán is rendelkezésre állnak.

Babagondozás workshop

Mitől lehet kiegyensúlyozottabb, boldogabb, az első 3 életévben? Amikről biztosan szó lesz: pelenkázás, EC, köldökápolás, bőrápolás, fürdetés, napirend, alvás, ürítés, fejlődési ugrás, idegrendszeri fejlődés, mozgásfejlődés, sírós/hasfájós baba megnyugtatása, szinkronitás.

BERA csecsemő hallásszűrés

Online foglalható

A BERA hallásvizsgálat újszülötteknél és csecsemőknél végezhető szűrés, amellyel könnyen tudjuk vizsgálni a hallórendszer épségét.

ISMERJ MEG 
MINKET
 

bottom of page