top of page

Szakmai krédónk

A BPK Budai Perinatális Központ egy élő közösség, amelynek célja a várandósságot tervező, vagy várandós, leendő édesanyák, édesapák, magzataik, valamint újszülötteik kiemelkedő minőségű perinatális gondozása, várandósságuk és szülésük, születésük biztonságos, anyává és apává válásuk emberi, megkülönböztetett minőségű kísérése. A családok valamint a Budai Perinatális Központ közötti kapcsolat minden esetben partneri, a gondozás bábai szemléletű. Minden Budai Perinatális Központ kötelékében dolgozó szakember, Szakmai Csapat tag, és Tulajdonos elfogadja és magáénak vallja ezt a Szakmai Krédót.

Küldetésünk

Úgy hisszük, hogy a békés születés és a jó szülésélmény olyan családi erőforrás, mely kiegyensúlyozottabb embereket, jobb közösségeket, boldogabb és ezáltal sikeresebb nemzetet teremt. Azért vagyunk, hogy támogató közösségként végigkísérjük a családokat közös útjukon.

Értékeink

1. Biztonság.  Legfontosabb érték magzat, baba, és anya testi-lelki biztonsága.

2. Emberség.  Érték az anya önmaga képességében való hite, családbarát háborítatlan születés megvalósulása, kedvesség és nyitottság a személyes interakciók során.

3. Szabályosság.  Érték az, hogy a törvényeket, szabályokat betartjuk.

4. Fejlődés.  Érték a tárgyi és intuitív tudás folyamatos fejlesztése. A Szakmai Csapat valamennyi tagjának célja tudásának integrálása, és ennek a tudásnak a képzés formájában való rendelkezésre állása valamennyi kollégánk számára.


5. Tájékozottság.  Érték a nemzetközi normák, friss kutatási eredmények ismerete és integrálása.

A Szakmai Csapat tagjai és a BPK Budai Perinatális Központ közössége

 

2022. szeptember

BPK logo_vp_szurke.png
bottom of page