top of page

Bemutatkozunk

Budai Perinatális Központ - Szülővé válni egy biztonságos és megtartó közegben. 

 

„Szülés-születés közeli idő”. Ez a perinatális szó jelentése, ami felöleli a várandósság előtti, alatti és a szülés-születés utáni időszakot. Tágabb értelemben véve azonban a perinatális időszakba tartozik a gyermekvállalás gondolata, a fogantatás, a magzati lét, a születés/szülés, a várandósság, a korai gyermekévek. Egyedülálló Magyarországon és nemzetközi szinten is a Budai Perinatális Központ, hiszen átöleli ezt a teljes időszakot, testi-lelki gondozást és támogatást ad a családoknak.

Értékeink

A Budai Perinatális Központ egy élő közösség, amelynek célja a várandósságot tervező, vagy várandós, leendő édesanyák, édesapák, magzataik, valamint újszülötteik kiemelkedő minőségű perinatális gondozása, várandósságuk és szülésük, születésük biztonságos, anyává és apává válásuk emberi, megkülönböztetett minőségű kísérése. A családok valamint a Budai Perinatális Központ közötti kapcsolat minden esetben partneri, a gondozás bábai szemléletű. Minden Budai Perinatális Központ kötelékében dolgozó szakember...

Lelki felkészülés a BPK-ban

Egy új élet kezdetének a baba érkezését tartják a családba, holott a változások jóval előbb indulnak. Mi, a Budai Perinatális Központ szakemberei azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy az anya által megélt változásokat – legyenek azok nehéz vagy könnyed, testi vagy lelki érzések, érzetek - végigkísérjük. 

A házba sokféle történettel, más előzményekkel és más életszakaszokban érkeznek a nők. Vannak, akik várandósan érkeznek; vannak, akik fogantatási nehezítettséggel szeretnének dolgozni. Három szinten foglalkozunk a hozzánk fordulókkal: testi szinten (ebbe tartozik a bodywork, és a testbe ágyazott tapasztalatokkal való munka), lelki szinten (ez az önismereti munkát jelenti, ennek része lehet az anya-magzat kapcsolatanalízis például). A harmadik szint pedig a szakorvosi konzultáció, egy perinatális szemléletű, természetes fogantatást támogató orvossal.

Beszélgetések az alapítóinkkal

Út az anyaságig |  Beszélgetés Szelényi Nóra pszichológussal, a BPK alapítójával  |  Elolvasom >>

Mindig nyitok az új felé  |  Beszélgetés Veisenberger Eleonórával, a BPK egyik alapítójával  |  Elolvasom >>

Kapcsolat

Nyitva tartunk:  Bejelentkezés szerint  H-P 7:00-20:00

 

Címünk:  1118 Budapest, Kelenhegyi út 31/A — Az utcán parkolva a díjra figyelni kell. Közösségi közlekedéssel: A 27-es busszal a Kelenhegyi lépcső megálló felől (250m), vagy a Bartók Béla út és Ménesi út irányából felvezető lépcsőn, ami pont az épülethez vezet (550m). 

Időpontfoglalás, tájékoztatás:  Online időpont foglalás lehetséges, vagy rendelési időben telefonon: +36 1 7654 625 — hívható: H-P 8.00-18.00. Telefon esetében kis türelmet kérünk, vonalaink időnként túlterheltek, mindenkit visszahívunk amint lehet. Nőgyógyászati vagy várandós UH-ra, endokrinológiára, CTG-re vagy bábai várandósgondozásra rendelkezésre áll az online időpontfoglalónk a megfelelő szolgáltatás alatt!

Ha fontos, hogy a következő rendelési időnél hamarabb érjen el minket, rendelési időn kívül is időközönként nézzük a beérkező leveleket a info@budaipk.hu címen, és lehetőség szerinti leghamarabb válaszolunk.
bottom of page