top of page

Babamasszázs tanfolyam - online!

Online babamasszázs tanfolyam indul! 💕Az online tanfolyamunkat a 0-6 hónapos babák és szüleik számára terveztük. Minél korábban kezditek, annál nagyobb segítséget jelenthet számotokra!

Mikor?

2024.04.05-én, pénteken, 10 órától kezdődik a következő 4 alkalmas online babamasszázs tanfolyamunk, ahol tovább mélyítheted épülő kapcsolatod kisbabáddal. 

Miért jó a babamasszázs?

A babamasszázs a testi érintés egy olyan formája, amely bizonyítottan oxitocin növelő hatású Rád és kisbabádra nézve egyaránt. Az egyik legrégebbi kapcsolódási formátok továbbörökítése, hisz az anyaméh érintése, ölelése mind olyan testérzetek, melyek elkísérték kisbabád élete első 9 hónapjában. 💗

 

A babamasszázs erősíti az immunrendszert, segíti az idegrendszer érését, jótékony hatással van a bélmozgásokra és megerősíti az izomtónust! 😊

De nemcsak a babák profitálnak belőle! A babamasszázs által megélhetjük a feltöltődést és a szeretetteljes kapcsolódást, ami mindannyiunk számára fontos. 💕

Miért érdemes csatlakozni hozzánk?

 

🌟 Megnyugtató kapcsolatépítés: A babamasszázs nemcsak a kicsiknek, hanem a szülőknek is kikapcsolódást és együttlétet kínál.

🌟 Egészség és fejlődés: A rendszeres masszázs serkenti a baba fizikai és érzelmi fejlődését, segíti az alvást és az emésztést.

 

🌟 Tapasztalatok megosztása: Csatlakozz egy közösséghez, ahol tapasztalatokat cserélhetsz más szülőkkel és szakértővel.

 

🌟 Profi segítség: A babamasszázs alkalmakat szakképzett segítő, IBCLC -szoptatási tanácsadó, perinatális szaktanácsadó tartja, így komplex segítséget kaphatsz a gyermekágyas időszakban.

 

🌟 Elfogadás: Nagyon fontosnak tartjuk, hogy csoportjainkban elfogadjuk egymás történeteit és gyermekgondozási elveit. Nem kritizáljuk vagy becsméreljük egymást, így bárhogy is szültél, bárhogy is táplálod, vagy gondoskodsz babádról, a csoportjainkban teljes megértésre találsz.

Amit tudni kell a babamasszázs tanfolyam részleteiről

Kamerán (Zoomon) keresztül láthatjátok a fogásokat, amiket Ti otthon is könnyedén alkalmazhattok a saját babáitokon. Gyakran előfordul, hogy épp akkor kel fel a pici, amikor a csoport kezdődne, vagy csak egyszerűen nincs jó kedve, ezért, ha nyűgösebb, közben nyugodtan szoptathattok/etethettek, felvehetitek és később beépíthetitek a masszázst a napi rutin részeként. Erről hosszan fogunk beszélni a tanfolyamon. ☺️ A fogásokról készül felvétel, így utólag is könnyen követhető lesz számotokra.

 

Amivel készülni érdemes

🌟 Hidegen sajtolt, bio masszázsolaj (Panarom babamasszázsolaj is szuper).

🌟A babákat pelenkázó alátéten vagy törölközőn érdemes masszírozni és teljesen csupaszra kell őket vetkőztetni a fogások gyakorlása közben, ezért azt javasoljuk, hogy mindenképp melegebb helységben kezdjetek neki.

Ajándék: A csoport első alkalmán való részvétel után ajándék is érkezik Nektek: postán kaptok egy illóolaj keveréket, ami nyugtató, alvást és emésztést segítő olajokat tartalmaz kisbabák számára.

Részvételi díj

A babamasszázs ára 15.000 Ft/alkalom, a negyedik alkalom végére tanuljuk meg a teljes masszázst, kiegészítve a mozgásuk fejlődését segítő jóga és tornamozdulatokkal. Az árát átutalással tudjátok majd rendezni.

Időpont

A tanfolyam négy egymást követő pénteki alkalommal lesz 10 órától kb. 12-ig fog tartani, mivel nem csak masszírozni fogunk, hanem kicsit beszélgetünk magunkról, a babáinkról, a közös szokásainkról és segítő praktikákról.

Aki vár titeket

Csomós Patrícia, bába, szoptatási tanácsadó (IBCLC) perinatális szaktanácsadó

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget a babád és saját magad számára! Csatlakozz hozzánk, és tapasztald meg a babamasszázs áldásos hatásait. 😊

bottom of page