top of page

Csecsemő és kisgyermek elsősegély tanfolyam

Több mint két évtizede támogatom a gyermekvárás idején, a szülés-születés és a  szülővé formálódás útján a családokat. A biztonságos otthon megteremtése már a várandósság időszakában foglalkoztatja a gondos, felelősségteljes szülőket.

 

Átgondoltuk kúszó, mászó, tipegő, mindenre kíváncsi gyermekünk biztonságos mozgásterét, felnőtt létünk berögzült szokásait? Körültekintően átrendeztük otthonunkat a balesetek elkerülése érdekében? A balesetek váratlanul, fájdalommal, egészségkárosodással, akár életveszéllyel járó helyzetek. Nem számítunk rá, mégis azonnal és hatékonyan kell segíteni a bajba jutott gyermeken vagy felnőtten. Érdemes felkészülni, hogy tudásunk legjavát nyújthassuk az ellátáskor!

Miért javasoljuk?

 

Minden szülő szeretné a baleseti kockázatokat csökkenteni, biztonságban tudni gyermekét. Ezek sokszor apróságokon múlnak, amikre nem is gondolunk, pedig fontos megelőzési stratégiák. Elsősegély tanfolyamunkon interaktív módon, kiscsoportban, ambu babákon tanuljuk és gyakoroljuk azoknak a helyzeteknek a megoldását, ami csecsemő-, és kisgyermekkorban veszélyeztetheti legféltettebb kincsünket.

 

Mivel fogunk foglalkozni?

Amivel foglalkozunk a tanfolyamon: segélyhívás szabályai; lázmérés, lázcsillapítás, lázgörcs; epilepszia; krupp,  asztma; sebellátás, vérzéscsillapítás; rándulás, ficam, törések ; égés; mérgezések; mellkas,- has sérülés; szem-, fül-, fogsérülés; kullancscsípés; légúti idegentest; eszméletlen állapot; stabil oldalfektetés; hirtelen csecsemőhalál (bölcsőhalál); megrázott baba szindróma; újraélesztés.

Velkey Éva.jpg

​Velkei Éva

Perinatális szaktanácsadó,  csecsemő-, gyermek-, felnőtt elsősegély oktató

Éva személyes bemutatkozása >>

Időpontfoglalás telefonon:

Aktuális időpontok: 

Következő időpont:
Május 12. vasárnap 10:00-17:00

Részvételi díj: 35.000Ft/pár/alkalom

bottom of page