top of page
DSC_1531.JPG
szolgláltatásaink

SZÜLÉS,
SZÜLETÉS KÍSÉRÉS

CTG

Online foglalható

Bárhol is készül a szülésre, jöhet hozzánk CTG/NST vizsgálatra, mely közben perinatális témájú beszélgetésre, kérdések megválaszolására szülésznőink rendelkezésre állnak.

Szülés csomagok

Csomagjainkban minden benne van ami szükséges, indokolt, és ami a legjobb szakmai meggyőződésünk szerint hasznos a szülésben, szülésre való felkészülésben.

Szülésfelkészítés

Várandósokat, várandós párokat várunk erre a komplex, testi és pszichés aspektusokat is tartalmazó szülésfelkészítésre - várandósgondozás, szülés, és gyermekágy modulokat kínálunk.

Szülés-születés kísérés​

Online foglalható

A Budai Perinatális Központban az intézeten kívüli szülés rendeletben leírtaknak megfelelően szülés kísérést vállalunk. Szüléscsomagjaink elérhetőek szülés, CTG, várandósgondozás, laborok, szülésfelkészítés tartalommal.

Nyílt nap

Online regisztráció

Ha keresed a szülés-születés számodra biztonságos terét, ha megtartó, támogató női közegben választanál kísérőket a bábai és szakorvosi várandósgondozáshoz, és ha szeretnél saját magad és babád közös munkájával, saját ritmusotokban, saját tempótokban, szabadon választott segítő testhelyzetek kíséretében egyéni utatokat járva szülni: gyere, ismerkedj meg velünk! 

Keretmegbeszélés

Online foglalható

Amennyiben személyes beszélgetésen ismernél meg bennünket, működésünket, szakmai és emberi alapelveinket, szeretettel várunk pároddal együtt egy személyes egy órás beszélgetésre a BPK Budai Perinatális Központba!

ISMERJ MEG 
MINKET
 

bottom of page