top of page
DSC_1531.JPG
szolgláltatásaink

TÁMOGATÓ
KÖZÖSSÉG

Babamasszázs

Online foglalható

A babamasszázs erősíti az immunrendszert, segíti az idegrendszer érését, jótékony hatással van a bélmozgásokra, beindítja a mozgásfejlődést, nyugodtabb alvást eredményezhet és nem utolsó sorban elősegíti a megfelelő oxytocin termelődést a szülés után is! Elkezdhető: 0-8 hónapos korig.

Apacsoport

Ezeken az alkalmakon megoszthatod más apákkal az örömeidet, bánatodat, nehézségeidet és dilemmáidat a babavárással, apasággal, gyerekneveléssel és párkapcsolattal, házassággal kapcsolatban. Ez egy támogató közeg, ahol helye van az őszinteségnek és a kényes témáknak is. A csoportban bátran szembenézünk a ránk nehezedő elvárásokkal. Itt biztonságban megoszthatod, ami foglalkoztat. Meghallgatunk és megtartunk. A biztonság teret nyit arra, hogy befele figyelhess és sokat tanulhatsz a többiek megéléséből is.

Mamafonó

Online foglalható

Egy olyan helyre jössz, ahol ott vannak a babák, azonban inkább Veled foglalkozunk. Azt kérdezzük meg, hogy Te hogy vagy? Hogyan bírod az anyaságot? Hogy tudsz mégis nő lenni? Hogyan osztod be az idődet? Milyen volt szülni? Hogyan hatott a várandósság-szülés-gyermekágy megtapasztalása a testedre? És a lelkedre? Milyen ez a 24 órás szolgálat? És milyen csodákat tapasztalsz meg mostanában?

ISMERJ MEG 
MINKET
 

bottom of page