top of page

Apacsoport

Ezeken az alkalmakon megoszthatod más apákkal az örömeidet, bánatodat, nehézségeidet és dilemmáidat a babavárással, apasággal, gyerekneveléssel és párkapcsolattal, házassággal kapcsolatban. 

Ez egy támogató közeg, ahol helye van az őszinteségnek és a kényes témáknak is. A csoportban bátran szembenézünk a ránk nehezedő elvárásokkal. Itt biztonságban megoszthatod, ami foglalkoztat. Meghallgatunk és megtartunk. A biztonság teret nyit arra, hogy befele figyelhess és sokat tanulhatsz a többiek megéléséből is. 

 

Várjuk azokat a férfiakat, akik családalapításon gondolkoznak; akik már várják a babát; akik apák lettek; akik testvért várnak a családban; és akiknek bölcsiskorú gyereke van. 

 

Mit várhatsz a csoporttól? 

 

Teret kapsz a növekedéshez. Mélyül az önismereted. Melletted állunk. Meghallgatunk és megértünk ítélkezés nélkül. A választási lehetőségeid száma nőni fog. Választ kaphatsz a kérdéseidre. Megünnepeljük veled a sikereket.

Bőtös Balázs apacoach apakör.png
juhász attila apakör.jpg

A csoportot vezeti: Bőtös Balázs (apacoach.hu) és Juhász Attila (Atti.la)

 

Mikor: Kéthetente csütörtök este 18:00 és 20:30 között. Minimum 3, maximum 14 férfi — nyitott csoport, amihez bármikor lehet csatlakozni!

Részvételi díj: alkalmanként 15 000 Ft

Jelentkezés: +36 1 7654 625

father-son-picking-up-pebble.jpg
bottom of page