top of page

BPK NYÍLT NAP 
ISMERJ MEG MINKET

Ha keresed a szülés-születés számodra biztonságos terét, ha megtartó, támogató női közegben választanál kísérőket a bábai és szakorvosi várandósgondozáshoz, és ha szeretnél saját magad és babád közös munkájával, saját ritmusotokban, saját tempótokban, szabadon választott segítő testhelyzetek kíséretében egyéni utatokat járva szülni: gyere, ismerkedj meg velünk! 


A nyílt napon megismerkedhetsz a várandósgondozással és a szülés kíséréssel kapcsolatos szakmai hozzáállásunkkal, a házban elérhető szolgáltatásainkkal, szakembereinkkel.

 

Szó lesz a várandósgondozás menetéről, szülésre készülés testi-lelki munkájáról, a házban végzett perinatális gondozásról, a várandósság és a szülés alatti bodywork fontosságáról, az intézményen kívüli szülés keretrendszeréről, és a résztvevők hozott kérdéseiről. 

A következő nyílt napjaink időpontjai:

  • Május 17,  16:00-17:30

  • Június 14,  16:00-17:30

Nyílt napjaink nagyon hamar megtelnek, ezért regisztrációd ezen a formon várjuk!


Szeretettel várjuk a várandósság útján járó nőket, párjaikat, kísérőjüket! 

Amennyiben személyes beszélgetésen ismernél meg bennünket, működésünket, szakmai és emberi alapelveinket, szeretettel várunk pároddal együtt egy személyes egy órás beszélgetésre a BPK Budai Perinatális Központba: jelentkezz a keretmegbeszélésre ezen az oldalon. ​​​

VÉLEMÉNYEK 
RÓLUNK

bottom of page