Bábai várandósgondozás

A várandósgondozást a szülész-nőgyógyász szakorvos által megállapított alacsony rizikójú várandósság esetén szülésznő (bába) is végezheti a hazai szabályozásnak megfelelően.

 

Szakembereink széleskörű várandósgondozási tervet készítenek a várandósságra és a szülés folyamatára nézve egyaránt, beleértve a fizikai, érzelmi és szociális támogatást is. 

A várandósságok közel 85-90%-a élettani, azaz egészséges ("alacsony rizikójú"). A bábai szemlélet alapja, hogy hiszünk benne, hogy egy nő képes megfoganni, kihordani és megszülni kisbabáját különösebb beavatkozások nélkül. A konzultációink holisztikus szemléletűek, célunk, hogy a nők a várandósság és szülés során tájékozottak, támogatottak legyenek és megnyugvást találjanak szakembereink személyében. Egymás megismerését és a kölcsönös bizalmat különösen fontosnak tartjuk. A bábai gondoskodás alappillére a várandós és a bába közötti kölcsönös bizalmon alapuló együttműködés, mely nélkülözhetetlen feltétele a szakmai gondoskodás személyre szabottságának.

CTG

Bárhol is készül a szülésre, jöhet hozzánk CTG/NST vizsgálatra, mely közben perinatális témájú beszélgetésre, kérdések megválaszolására szülésznőink rendelkezésre állnak.

Időpontfoglalás

Kérjük, görgessen lejjebb a szülésznőink - bábáink naptárainak megjelenítéséhez!