Szülésfelkészítés

Gyermeket várókat hívunk erre a komplex, testi és pszichés szülésfelkészítésre. Foglalkozunk a várandósság, szülés, gyermekágy gyakorlati és lelki jellegzetességeivel minden családtagra nézve. 
Holisztikus megközelítésben, távoli hatásokkal is számolva tájékoztatjuk a résztvevőket a szüléssel kapcsolatos lehetőségeikről, hogy lehetővé tegyük az informált döntés meghozatalát. A várandóssághoz és szüléshez hozzátartozó témákat, kora- és késő gyermekágyat, első életévet illetve csecsemőgondozási és gyermeknevelési kérdéseket is tárgyaljuk. Érintjük a családi és transzgenerációs minták szerepét, az anyaság-apaság normatív krízisét, a várandósság alatti és utáni szex témáját, a szülés intézeten kívüli és kórházi aspektusait, a szülés utáni testi-lelki visszarendeződés menetét, a császármetszést, hordozást, szoptatást és számos további témát. 

Szülésfelkészítőnket várandósság, szülés és gyermekágy modulokra osztottuk, minden modul több alkalmat foglal magában. A szülésfelkészítő következő induló modulja: SZÜLÉS. 

Első alkalom: július 27 szerda, 17:00-19:30

Egy alkalom ára 12 000 ft, szeretettel várjuk kísérőjével együtt! 

Bővebb információért kérjük hívja a BPK-t!

Időpontfoglalás

telefonon: +36204701058