top of page

Szülésfelkészítés vélemény


Kedves BPK!  Szeretném megköszönni a BPK okt. 14-i szülésfelkészítő beszélgetéseit.  40+1 naposan találtam rá, hogy másnap van lehetőség szülésfelkészítőre menni, és mivel sok feszültség volt bennem a szülésemmel kapcsolatban, így gondoltam elmegyek, hátha segít valamit :) és hát ... 40+3 naposan megszületett a kislányunk.  Nagyon nagy kő szabadult fel rólam a beszélgetések után, az volt az érzésem, hogy így, ilyen  egyszerűen, emberien valahogy nekem szülésről még nem beszéltek, és hogy ezt mindenhol így is lehetne ... A BPK szülésről lemaradtam, de közben nem. Nagyon sokat segített a szülés közben is az az erő, amit én itt kaptam.  Csak ajánlani tudom bárkinek, aki bármikor, bármi miatt aggódik a szüléssel kapcsolatban.  Köszönöm.
BPK szülésfelkészítő vélemény - az email - nagy öröm ezt olvasni

Olyan jó ezt olvasni, köszönjük :)


Kedves BPK!


Szeretném megköszönni a BPK okt. 14-i szülésfelkészítő beszélgetéseit.


40+1 naposan találtam rá, hogy másnap van lehetőség szülésfelkészítőre menni, és mivel sok feszültség volt bennem a szülésemmel kapcsolatban, így gondoltam elmegyek, hátha segít valamit :) és hát ... 40+3 naposan megszületett a kislányunk.


Nagyon nagy kő szabadult fel rólam a beszélgetések után, az volt az érzésem, hogy így, ilyen egyszerűen, emberien valahogy nekem szülésről még nem beszéltek, és hogy ezt mindenhol így is lehetne ... A BPK szülésről lemaradtam, de közben nem. Nagyon sokat segített a szülés közben is az az erő, amit én itt kaptam.


Csak ajánlani tudom bárkinek, aki bármikor, bármi miatt aggódik a szüléssel kapcsolatban.


Köszönöm.


Kata

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page