top of page

Szülés a BPK-ban - Egy anya véleménye


Kedves BPK csapata!  A mai napon letelt a gyermekágyam, és ezzel együtt szeretnék köszönetet mondani a családom nevében.   Köszönjük Orsinak és Berninek, hogy mindig mosolyogva és készségesen segítettek bármilyen felmerülő kérdéssel, kéréssel kapcsolatban. Köszönjük Timinek és Juditnak, hogy az ultrahangok alkalmával korrekt és alapos tájékoztatást kaptunk - amilyet még korábban soha sehol -. Köszönjük Nórinak, hogy bármikor elérhető volt, és támogatott az utunk elején :)  Köszönjük Patrinak, Áginak, Tikének, hogy a várandósság alatt kompetens anyának és apának érezhettük magunkat, ami szerintem nagyban hozzájárult a szülésélményhez is. Köszönjük Annának a spinning babiest, ami egy szuper közös élmény volt, és maradandó emlék. Köszönjük Gutmann doktornőnek a mindig nyugodt, emberséges és megerősítő támogatását, aki még az utolsó napjaim feszültségében is higgadtságával új erőt adott (másnap reggelre eredménye is lett 🥰😀) És végül teljes szívünkől szeretnénk köszönetet mondani Gabinak és Boginak, akik kísérték kislányunk születését. Szerencsések vagyunk, hogy Veletek élhettük át ezt a csodát. Mert ez az volt. Így volt teljes ❤️  Kívánunk a továbbiakra sok erőt, egészséget, sok boldog anyát, apát, babát, - csodás megéléseket!   Szeretettel gondolunk Rátok:

Kedves BPK csapata!


A mai napon letelt a gyermekágyam, és ezzel együtt szeretnék köszönetet mondani a családom nevében.


Köszönjük Orsinak és Berninek, hogy mindig mosolyogva és készségesen segítettek bármilyen felmerülő kérdéssel, kéréssel kapcsolatban.

Köszönjük Timinek és Juditnak, hogy az ultrahangok alkalmával korrekt és alapos tájékoztatást kaptunk - amilyet még korábban soha sehol -.

Köszönjük Nórinak, hogy bármikor elérhető volt, és támogatott az utunk elején :)

Köszönjük Patrinak, Áginak, Tikének, hogy a várandósság alatt kompetens anyának és apának érezhettük magunkat, ami szerintem nagyban hozzájárult a szülésélményhez is.

Köszönjük Annának a spinning babiest, ami egy szuper közös élmény volt, és maradandó emlék.

Köszönjük Gutmann doktornőnek a mindig nyugodt, emberséges és megerősítő támogatását, aki még az utolsó napjaim feszültségében is higgadtságával új erőt adott (másnap reggelre eredménye is lett 🥰😄)

És végül teljes szívünkől szeretnénk köszönetet mondani Gabinak és Boginak, akik kísérték kislányunk születését. Szerencsések vagyunk, hogy Veletek élhettük át ezt a csodát. Mert ez az volt. Így volt teljes ❤️


Kívánunk a továbbiakra sok erőt, egészséget, sok boldog anyát, apát, babát, - csodás megéléseket!


Szeretettel gondolunk Rátok:

K*** és K***



Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page