top of page

Dr. Fésüs Viktória

Szülész-nőgyógyász szakorvos

A Budai Perinatális Központ csapatához újonnan csatlakozott Fésüs Viktória, aki öt éve végzett a Semmelweis Egyetemen, és tavaly szerezte meg a szülész-nőgyógyász szakvizsgát. Egyetemi szülészet gyakorlatát a zürichi Női Klinikán végezte, ahol megismerkedett azzal a természetes, nőközpontú, magas színvonalú, tudományos alapokra épülő ellátással, ami megalapozta hozzáállását a terhességgondozás, születéskísérés területén. Megtapasztalta, hogy mit jelent a háborítatlanság szemlélete, és mit tehet egy orvos azért, hogy a szülés a maga ütemében, az édesanya és a kisbaba aktív közreműködésével, beavatkozásmentesen megtörténhessen. Ez után már nem volt kérdés, hogy a szülészet-nőgyógyászatot választja.

Tudományos szemléletű embernek tartja magát, rengeteg kutatást, utánolvasást végez mindig abban a témában, amivel éppen foglalkozik. Sokáig maga is úgy hitte, hogy az egyetem elvégzése után bent marad az intézetben kutatni, de végül úgy érezte, jobban érdekli a gyakorlat és a gyógyítás maga.

A szülészet-nőgyógyászat szakvizsgára készülés alatt Keszthelyen, majd Kaposváron dolgozott szülész-nőgyógyászként, illetve fél évet töltött a Semmelweis Egyetem Nőgyógyászati Klinikájának Baross utcai részlegén gyakorlaton. Munkássága során meghatározó emlékű maradt az első általa kísért szülés, amelyet az első pillanattól az utolsóig végigkísért, ott megvalósulhatott mindaz, amit a svájci klinikán látott, és hiába tapasztalta később sokszor pont az ellenkezőjét, az elhivatottsága a háborítatlanság mellett immáron megkérdőjelezhetetlenné vált.

Rendszeresen vesz részt képzéseken, hogy tudását folyamatosan bővítse, így végezte el a Spinning Babies kurzust, mellyel tudja a várandósokat támogatni, hogy a magzat könnyen beilleszkedjen, a szülés a maga ütemében, komplikációk nélkül megtörténhessen. A nemzetközi FEMM-módszer képzésein elsajátította a ciklus nyomon követésének és feltérképezésének módszereit, hogy ezáltal segítse a nőgyógyászati problémák feltárását. Jelenleg funkcionális medicina képzésben vesz részt, és az endokrin szakvizsgát készül letenni. Meggyőződése, hogy a nőközpontú, megelőzésre koncentráló, természetes szemléletű ellátásnak ugyanúgy tudományos alapokon kell működnie, ezért igyekszik ennek a feltételeit a saját praxisában is előteremteni.

Az elmúlt öt év során megfogalmazódott benne, hogy olyan helyen szeretne dolgozni, ahol a természetes, nőközpontú, ugyanakkor tudományos alapokra épülő szemléletét meg tudja valósítani, így került kapcsolatba a Budai Perinatális Központtal és vállalta el, hogy szaktudásával erősíti a csapatot.

Dr. Fesus ViktoriaOnline időpont foglalás:


Dr. Fésüs Viktória szakrendelésére időpontot alább foglalhat:A doktornő nőgyógyászat és várandósgondozás díjai az alábbiak szerint alakulnak:

  • Nőgyógyászat - Alap vizsgálat (30 perc):  34.000 Ft

  • Nőgyógyászat - Hosszú vizsgálat (50 perc):  51.000 Ft

  • Nőgyógyászat - IUD felhelyezés (az eszköz árát nem tartalmazza):  40.000 Ft

  • Nőgyógyászati - Kontroll vizsgálat:  27.500 Ft

  • Nőgyógyászati szűrővizsgálat:  45.000 Ft

  • Szakorvosi várandósgondozás:  34.000 Ft

bottom of page