top of page

Perinatális szaktanácsadás

A családtervezés időszakától kezdve, a várandóságon és szülésen át, majd a gyermekágy időszakában egészen a kisded 3 éves koráig számtalan kérdés merülhet fel. Kinél a folyamat ismeretlensége, kinél a korábbi megtapasztalás feszültségét tudja oldani egy támogató meghallgatás, együttgondolkodás, információátadás. Szem előtt tartva a család és az egyén elképzelését, de szétszálazva a kérdést, a hozott kihívás gyökeréig jutva keressük meg közösen azt a létező erőforrást, amelyre támaszkodni lehet.

A várandósság hullámzó hangulata, szorongások, gondolatok, a rendszer esetleges átláthatatlansága, a szüléstől való félelem, a szülésélmény átbeszélése, a gyermekágyas időszak embert próbáló kihívásai, vagy az „egyszerűen csak nem érzem jól magam a bőrömben” alkalom arra, hogy támogatást keressünk. 

Perinatális szaktanácsadás teret szolgáltat a gyermekvárás időszakához kapcsolódó pozitív és negatív élmények, érzések, félelmek, vágyak átbeszélésére, a szakmai lehetőségek egyénre szabott megkeresésére, szülési terv kialakítására, vagy a megélt élmények integrálására.

Időpontfoglalás

bottom of page