top of page

Ahhoz, hogy a világon változtatni tudjunk, először azon kell változtatnunk, ahogy babáink születnek

Frissítve: 2022. dec. 17.

A központban mindannyian elkötelezett hívei az informált döntésnek, az egyenrangú kommunikációnak és a közös döntéshozatalnak. Mindez gyönyörű, nyugalmat árasztó helyszínen történik, nem véletlenül.


– A tér kialakításakor, berendezésekor nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy minden azt sugallja a nőknek: ez a folyamat tényleg róluk szól, teljes körűen átélhetik minden percét – mutat rá Szelényi Nóra.


– Michel Odent szülész-nőgyógyász szakorvos gondolatát teljesen magunkénak érezzük, miszerint „ahhoz, hogy a világon változtatni tudjunk, először azon kell változtatnunk, ahogy babáink születnek”.

Szülés során akkor tud a legtöbb örömhormon felszabadulni mind az anya, mind a baba szervezetében, ha a környezet, ami körülveszi őket, háborítatlan, meleg, békés és szeretetteljes

– osztja meg velünk Vass Gabriella bába.Olvassátok tovább itt: "Ahhoz, hogy a világon változtatni tudjunk, először azon kell változtatnunk, ahogy babáink születnek” - megnyílt a Budai Perinatális Központ - Női váltó (noivalto.hu) Köszönjük a megjelenést a Női Váltónak!Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page